Corona update Vakantiespel 2020

Corona update Vakantiespel 2020

Hallo kinderen, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

We hebben als bestuur de afgelopen weken de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de daarbij behorende maatregelen vanuit het RIVM op de voet gevolgd.

We hebben de recente ontwikkelingen, regels en adviezen besproken en hebben moeten concluderen dat, voor het eerst in 60 jaar, Vakantiespel in de vorm zoals we dat gewend zijn niet door kan gaan. Een moeilijk besluit, wat we erg jammer vinden, maar wat gezien de omstandigheden niet anders kan.

We zijn als Vakantiespel met de leiding en gemeente aan het verkennen wat we binnen de richtlijnen nog wél kunnen aanbieden aan de kinderen van Ooststellingwerf. Hierover zijn we op dit moment druk aan het overleggen. Wanneer hier meer duidelijkheid over is, zullen we dit communiceren per e-mail, via onze website en Facebook.

Wij hopen jullie op deze manier eerst voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer wij meer weten over de aangepaste vorm van Vakantiespel, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten.

Groetjes
Bestuur Vakantiespelen Ooststellingwerf