Opgave kinderen

Aanmelden 2024

 

Week 1: 22 juli t/m 26 juli
Oldeberkoop, Nijeberkoop, Makkinga, Elsloo, Langedijke, Ravenswoud, Fochteloo, Appelscha & Oosterwolde (OBS de Toekan & CBS de Akker)

Week 2: 29 juli t/m 2 augustus
Waskemeer, Haulerwijk, Haule, Donkerbroek & Oosterwolde (OBS de Boekhorst, CBS de Kring, OBS Buttinga & SBO de Kampingerhof)

Aanmelden Vakantiespel 2024

De aanmelding voor vakantiespel 2024 is geopend.

Woont u in Ooststellingwerf of zit uw kind in de gemeente Ooststellingwerf op school? Klik dan op de knop ‘aanmelden binnen de gemeente‘.

Woont u buiten gemeente Ooststellingwerf en gaat uw kind niet naar school in de gemeente Ooststellingwerf? Klik dan op de knop ‘aanmelden buiten de gemeente‘.

Wilt u gebruik maken van Stichting Leergeld (de aanvraag moet u zelf regelen), neem dan contact met ons op: kinderen@vakantiespel.nl. Vul dan niet onderstaand formulier in. U krijgt een ander formulier van ons.

Voor vragen over uw aanmelding of iets laten aanpassen in de aanmelding stuur een mail naar kinderen@vakantiespel.nl.

Aanmeldingen worden alleen geaccepteerd via onderstaand aanmeldformulier.

 

Voor week 1 (22 juli t/m 26 juli) hebben we een wachtlijst. Op dit moment hebben we te weinig aanmelding voor leiding om meer kinderen toe te laten.  Zodra we genoeg leiding hebben zal op volgorde van aanmelding de wachtlijst worden toegelaten. U hoort uiterlijk begin juli van ons of het mogelijk is om mee te doen.

Aanmelden binnen de gemeente Aanmelden buiten de gemeente Wachtlijst week 1

Begin juli ontvangt u via de mail van ons de laatste informatie.