Kinderen

vs (25)

Doe je ook mee? Een week lang spelen in het bos?

Tijdens spelweek ga je een week lang grote tik- en zoekspellen in het bos bij Appelscha doen. Dit zijn spellen zoals vossenjacht, totemroof en het douanespel, onder de spelwekers al zeer bekend! De hele week ben je in het bos met 200 andere kinderen uit de gemeente Ooststellingwerf.
Vakantiespel is de uitgelezen kans om door het bos te rennen en nieuwe vrienden te maken. Je doet spellen die je anders niet doet en je bouwt een echte hut. Het is een echte vakantie, maar dan dicht bij huis!

Je komt in een groepje met ongeveer 15 kinderen van je eigen leeftijd en je wordt begeleidt door 2 leiders.

Wie?

Alle kinderen uit de gemeente Ooststellingwerf uit de groepen 5 t/m 8 mogen mee doen. Vriendjes en neefjes/nichtjes van buiten de gemeente zijn ook welkom, maar zij krijgen geen subsidie van de gemeente en betalen dus meer. Ze moeten zelf naar één van de opstapplekken komen.

vs (1)
vs (15)

Waar?

Spelweek wordt gehouden in het Drents-Friese Wold bij Appelscha. Hier spelen we op en rond de open plek van bosvak 85.
Verder gaan we naar het Bosbad in Appelscha en vaak ook naar de Bongerd.

Wanneer?

Spelweek wordt altijd in de eerste twee weken van de zomervakantie van Noord-Nederland gehouden. Welk dorp in welke week zit, wisselt ieder jaar.

De kinderen worden elke ochtend tussen 07.30 en 09.00 uur bij de opstapplaats opgehaald en aan het eind van de middag tussen 16.30 en 18.00 uur weer terug gebracht. Ieder dorp in de gemeente heeft een opstapplaats, waar deze is, leest u onder het kopje bustijden.

vs (4)
vs (2)

Kosten?

De kosten voor deelname zijn €25 per kind uit de gemeente Ooststellingwerf, betaling via iDeal. Kinderen van buiten de gemeente die niet in Ooststellingwerf op school zitten betalen € 45

Stichting Leergeld

Is het deelnamebedrag te hoog voor u? Stichting Leergeld helpt kinderen om deel te nemen aan sport en culturele activiteiten. Spelweek is hier één van. Kijk eens op leergeld.nl.

vs (19)