Vakantiespel on tour 2020

Vakantiespel on tour 2020

Vakantiespel komt naar je toe deze zomer! De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar wij hebben nog plaats voor meer kinderen. De hoofdleiding en leiding gaat tijdens de eerste 2 weken van de zomervakantie naar jullie dorp toe (of een dorp vlakbij). Daar wordt 1 of 2 dagen een programma speciaal voor jullie dorp aangeboden.  Denk aan toneel en een groot spel! Wanneer jij ook mee wilt doen in je dorp, vragen wij aan je om je aan te melden via het aanmeldformulier. Verstuur deze dan naar het e-mailadres kinderen@vakantiespel.nl

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden!

Hieronder een overzicht van het Vakantiespel tour schema zodat jij precies weet wanneer en waar jij ons kunt vinden.

 

Week 1 Appelscha, Langedijke, Fochteloo en Ravenswoud Maandag 6 juli en vrijdag 10 juli 11:00-15:00 Kleine kale duinen, Bosberg 4, Appelscha
Oosterwolde-Noord, Langedijke, Fochteloo Dinsdag 7 juli en donderdag 9 juli 11:00-15:00 Sportpark Oostenburg, Veenhoofweg 1, Oosterwolde
Oldeberkoop, Nijeberkoop, Makkinga en Elsloo Woensdag 8 juli en vrijdag 10 juli 11:00-15:00 S.C. Makkinga, Oosterhuisweg 3, Makkinga
Spokentocht donderdag 10 juli Is nog niet bekend V.V. Stânfries, Boerestreek 9a, Appelscha
Week 2 Oosterwolde-Zuid Maandag 13 juli 12:30-16:00 Sportpark Oostenburg, Veenhoofweg 1, Oosterwolde
Donkerbroek Woensdag 15 juli 12:30-16:00 Sportpark Ontwijk, Vaart Westzijde 1a, Donkerbroek
Haule, Haulerwijk, Waskemeer Vrijdag 17 juli 12:30-16:00 Sportveld achter de Samensprong, Laweijstraat 10, Haulerwijk
Spokentocht donderdag 16 juli Is nog niet bekend V.V. Stânfries, Boerestreek 9a, Appelscha

Als jij of iemand van je gezin ziek is kun je helaas niet komen. Wél bieden we ook via onze Facebook pagina en via de website een programma aan voor de thuisblijvers of voor op de dagen dat we niet in jouw dorp zijn. Wanneer je gaat meedoen, moet je er wel aan denken dat je voldoende eten en drinken meeneemt. En kleding en schoeisel aantrekt passend bij het weer. Wij vragen van u om uw eigen kind(eren) te halen en brengen op de betreffende locatie en de 1,5 meter aan te houden. Wij zorgen voor een watervoorziening waar kinderen regelmatig hun handen kunnen wassen en voor desinfectiemiddelen.

Bij slecht weer laten wij via onze Facebookpagina of website weten of de activiteiten in uw dorp doorgaan die dag. Voor de kinderen van groep 7 en 8 wordt ook een spokentocht georganiseerd, hierin vragen wij van ouders/verzorgers dat er een volwassene vanuit uw huishouden met uw kind(eren) meeloopt.

Omdat wij de richtlijnen van het RIVM volgen dat uw kind(eren) alleen mee mogen doen als zij 24uur klachten vrij zij en doen wij ter plekke nog een gezondheidscheck. Wij hanteren een maximum van 100 kinderen, dus vragen wij uw kind(eren) aan te melden!! Op de locatie wordt bijgehouden hoeveel kinderen deelnemen op dat moment. Dit betekent dat als de 100 is gepasseerd kinderen naar huis gestuurd worden, want VOL = VOL