Vakantiespelen en coronavirus

Vakantiespelen en coronavirus

Hallo kinderen, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de vakantiespelweken 2020. Met de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen van het RIVM is het afwachten of de spelweken ook echt door kunnen gaan. De huidige maatregelen van het RIVM gelden tot 1 juni en 5 weken later zou de 1e week van Vakantiespel dan al van start moeten gaan.
Wij hopen natuurlijk dat Vakantiespel door kan gaan en wij gaan nog steeds zoveel mogelijk door met onze voorbereidingen, dus leiding zoeken, kookploeg bij elkaar verzamelen, de dubbeldekker wordt weer geregeld en ons uitje naar het zwembad mag hier natuurlijk ook niet bij ontbreken!!

Wij houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en uiteraard zullen wij als bestuur de richtlijnen van het RIVM volgen. Mochten de vakantiespelweken op dat moment niet passen binnen de richtlijnen dan zal Vakantiespel niet doorgaan. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop.

Als jullie vragen hebben en/of opmerkingen stuur ze dan naar info@vakantiespel.nl of voorzitter@vakantiespel.nl.

Groetjes
Bestuur Vakantiespelen Ooststellingwerf