kerstcadeau

Een klein presentje!

Dit jaar is Vakantiespel anders verlopen dan iedereen van te voren had kunnen bedenken. Wegens Corona staat de wereld (tijdelijk) op zijn kop en is alles anders. Winkels zijn gesloten, mondkapjes zijn niet uit het dagelijks beeld weg te denken en ook kerst zal helaas anders verlopen.

Ondanks alle onzekerheden, onduidelijkheden, losse schroeven, gekke ideeën en steeds veranderde omstandigheden hebben jullie het dit jaar voor elkaar gekregen om Vakantiespel door te laten gaan. Via deze weg willen wij jou en alle vrijwilligers bedanken voor jullie enorme geduld en tomeloze inzet die dit jaar tot een succes hebben gemaakt. Names het bestuur en alle kinderen bedankt!

Om ook de Vakantiespel familie tijdens deze kerst een warm hart toe te dragen willen wij jullie een klein kerst presentje aanbieden. Je kan kiezen uit verschillende items die je hieronder kan vinden en bestellen. Vul het onderstaande formulier in, kruis aan wat je graag zou willen hebben en wij sturen het naar jou toe.

Niet van alle items hebben wij veel op voorraad. Daarom vragen wij jou om een eerste en tweede keus op te geven. Natuurlijk proberen wij iedereen te voorzien van zijn/haar eerste keus, maar het kan zijn dat dit niet bij iedereen lukt, in dat geval sturen wij jouw tweede keus toe.

Nogmaals bedankt voor jouw inzet en wij zien jou graag terug in 2021!

Veel liefs & gezondheid,

Het bestuur