Vakantiespel komt naar je toe deze zomer!

Vakantiespel komt naar je toe deze zomer!

Vakantiespel komt naar je toe deze zomer! Vanwege de Corona maatregelen is het niet verantwoord om alle kinderen en leiding naar ons vertrouwde bos in Appelscha te laten komen. Maar wat wél kan is dat we met een kleinere groep van Vakantiespel naar jullie komen!

Wat is het plan? De leiding gaat tijdens de eerste 2 weken van de zomervakantie naar jullie dorp toe (of een dorp vlakbij). Daar wordt 1 of 2 dagen een programma speciaal voor jullie dorp aangeboden. Denk aan toneel en een groot spel, waarbij rekening wordt gehouden met 1,5 meter afstand en regelmatig handen wassen. Als jij of iemand van je gezin ziek is kun je helaas niet komen.

Wél bieden we ook via Facebook een programma aan voor de thuisblijvers of voor op de dagen dat we niet in jouw dorp zijn. We hebben vandaag definitief akkoord gekregen dat we dit mogen gaan doen. Als je je opgegeven had voor Vakantiespel dan ontvang je een dezer dagen een mail met meer informatie en de mogelijkheid om je hier voor aan te melden. Eerst krijgen alle kinderen die zich al hadden opgegeven voor de ‘gewone’ Vakantiespel een uitnodiging. Als er ruimte over blijft voor andere kinderen uit het dorp om ook mee te doen dan zullen we dat hier laten weten! Wij zijn in ieder geval super blij dat we jullie in deze aangepaste vorm toch kunnen gaan zien deze zomer! Vakantiespel on tour! Zin in! 🥳